Centre de logopèdia

publica'l a la teva xarxa social!

A Tonema oferim una intervenció holística, integradora i global. La nostra proposta terapèutica no es basa únicament en estimular els aspectes intel·lectuals, perquè creiem que tots els factors que intervenen en la producció del llenguatge són importants i cal tenir-los presents a l'hora de plantejar el pla de treball. Per aquesta raó, oferim eines com ara: suport psicoterapèutic a les famílies; assessorament dietètic, si s’escau, amb programes d'alimentació i pautes progressives d'adquisició de nous hàbits; massatge terapèutic i teràpia floral del Doctor Bach. Aquesta línia de treball ens permet sumar coneixements, humanitzar la teràpia i facilitar la integració d'aprenentatges.

D'altra banda, valorem positivament la coordinació amb tots els professionals de la salut i l'educació implicats en l'evolució de cada cas, amb els quals estem disposats a reunir-nos per intercanviar opinions i enriquir, d'aquesta manera, el procés terapèutic.

INFORMACIONS RELACIONADES AMB LA POLÍTICA D’EMPRESA

PROTECCIÓ DE DADES
Tonema compleix amb tots els requisits legals relacionats amb la llei de protecció de dades.

MÀRKETING I PUBLICITAT TELEFÒNICA.
Tonema logopèdia no atendrà cap trucada relacionada amb publicitat o vendes telefòniques. Podeu enviar les vostres propostes via e-mail, seran degudament estudiades.

Instal·lacions en el nostre centre de logopèdia de Sabadell, Barcelona.

Mapa

Contactar

Carrer del Sol, 164, Sabadell, 08201, Barcelona
tonemalogo@gmail.com
- 937 27 58 86
Enviant aquest formulari, vostè accepta la nostra política de privacitat.

facebook