Logopèdia Adults i Comunicació

Logopèdia Adults i Comunicació

Els adults  poden necessitar l'ajuda d'un logopeda si la veu és l'eina de treball, pateixen malalties que afectin a la producció o l'expressió del llenguatge o han sofert un accident que afecti els òrgans implicats en la parla.


ADULTS

L'expressió oral és la nostra targeta de visita. La fem servir per relacionar-nos; amb la família, a la feina, amb els amics. Estem immersos en una cultura que tendeix a jutjar les nostres capacitats intel·lectuals per la forma en què ens expressem i, quan apareix una dificultat, es tendeix a creure que les perdem. Això no és cert. 

Siguin quins siguin els entrebancs que t'impedeixen mostrar la teva competència en l'expressió oral, a Tonema en podem parlar i buscar estretègies per resoldre'ls si són funcionals o pal·liar-los si hi ha seqüeles físiques o neurològiques degudes a accidents, traumatismes o malalties.

 
COMUNICACIÓ

«El silenci de la sala em va segellar els llavis, les paraules no em sortien, s’havien esvaït». Coneixes quines estratègies de comunicació fas servir?

Ens adonem de la presència de la nostra veu el dia que ens falla. És com un amic desconegut que simplement demana que en tinguem cura. La veu i el llenguatge treballen plegats per nodrir la parla. Si a les estratègies de comunicació li sumem el coneixement de la veu i els òrgans que hi estan implicats, sabrem quin és el nostre patró comunicatiu. Conèixer el patró comunicatiu ens permet expressar-nos lliurement, esquivant els obstacles.

A Tonema podem treballar plegats per ajudar-te a aconseguir que el procés de coneixement del teu instrument de comunicació, la veu, serveixi perquè les teves presentacions en públic acabin amb la paraula èxit.

 

publica'l a la teva xarxa social!

Mapa

Contactar

Carrer del Sol, 164, Sabadell, 08201, Barcelona
tonemalogo@gmail.com
- 937 27 58 86
Enviant aquest formulari, vostè accepta la nostra política de privacitat.