Flors de Bach a Sabadell

publica'l a la teva xarxa social!

 

FLORES DE BACH SABADELL

La teràpia floral del doctor Bach és un sistema terapèutic, natural, simple i efectiu, basat en flors silvestres no tòxiques.

Les flors de Bach ens ajuden a viure les dificultats amb esperança. Ens acompanyen per impedir que l'angoixa, l'estrès, l'ansietat i la por absorbeixin la nostra energia vital. Equilibren les emocions i ens aporten benestar.

L’any 1983 la OMS (Organització Mundial de la Salut) publicà un estudi en el qual recomanava a totes les adminsitracions sanitàries dels estats membres l'ús de la teràpia floral del doctor Bach. 

Montserrat Grau i Oliver, directora de Tonema Logopèdia a Sabadell, és terapeuta floral acreditada per SEDIBAC professional. Per aquesta raó, Tonema pot oferir, als clients que ho desitgin, els servei de teràpia floral com a suport a la intervenció logopèdica. La teràpia floral esdevé una eina útil per estimular el procés d'aprenentatge, afavorir la seguretat, potenciar l'autoestima o pal·liar les dificultats d'atenció i d'hiperactivitat, entre d'altres. Les flors de Bach a Sabadell es poden administrar conjuntament amb altres medicacions, prescrites pel metge o el pediatre, medicacions que en cap cas s'han de modificar.

La teràpia floral és, també, un servei obert al públic, a usuaris que no requereixin teràpia del llenguatge. 

Mapa

Contactar

Carrer del Sol, 164, Sabadell, 08201, Barcelona
tonemalogo@gmail.com
- 937 27 58 86
Enviant aquest formulari, vostè accepta la nostra política de privacitat.