Formació logopedes

 

publica'l a la teva xarxa social!

Taller sobre pautes reflexològiques i logopèdia (abril - maig 2016)

Si ets logopeda o terapeuta, et proposem que coneguis estratègies de reflexologia que poden enriquir la teva tasca com a professional: 

Formació exprés per a logopedes (juny 2014)

Tonema obre un espai de reflexió i aprenentatge perquè els logopedes puguin créixer com a terapeutes del llenguatge i la comunicació. Especialment adreçat a joves que estiguin a punt de graduar-se o ja s’hagin graduat. 

LA CAIXA D’EINES DEL LOGOPEDA

La primera entrevista: un pas mes enllà de l’anamnesi

Dia: 9 de juny

 La lectura corporal i el pla terapèutic

Dia: 30 de juny

Horari: 10-13 h

Preu: 25 euros el taller

Descompte del 8% si t’apuntes a dos tallers seguits.

 

Formació estiu 2014

Formació continuada

Tonema logopèdia ofereix dues propostes de formació que s'inicien de forma continuada, amb una durada de 20 hores cada curs:

  • En relació a la formació en Flors de Bach s'està impartint, en aquests moments, un primer nivell (d'iniciació) però està previst ampliar-la a dos nivells més.
  • Qualsevol de les dues formacions es pot fer a la carta si formeu un grup com a mínim de quatre persones. Ens podem posar d’acord per l’horari que millor s’adapti a les vostres necessitats.
  • A banda d’aquesta formació també podem elaborar un programa formatiu per una àrea específica que us interessi. Aquesta possibilitat està adreçada a estudiants, logopedes, psicolègs, educadors i professionals relacionats amb el món de la salut (pediatres, homeòpates, fisioterapeutes, entre altres).
  • La formació pot tenir un objectiu divulgatiu, en aquests cas estaria adreçada a empreses i col·lectius en què la veu i la comunicació són l’eina de treball. Podem elaborar tallers a la mida de les vostres necessitats. Els tallers serien pràctics, amb alguna pinzellada teòrica, i totes les propostes estarien pensades perquè les poguéssiu utilitzar en el dia a dia.

Mapa

Contactar

Carrer del Sol, 164, Sabadell, 08201, Barcelona
tonemalogo@gmail.com
- 937 27 58 86
Enviant aquest formulari, vostè accepta la nostra política de privacitat.